Tiedotteet 2004


Westin alkukauden ohjelma
[4.8.04]

HC Westin SM-sarjajoukkue valmistautuu syyskuun puolivälissä alkavaan SM-sarjakauteen osallistumalla kolmeen turnaukseen sekä pelaamalla tukun harjoitusotteluita suomalaisjoukkueita vastaan.

Syksyn ensimmäinen tapahtuma on lauantaina 14.8.04 Riihimäellä pelattava kolmen joukkueen turnaus, jossa Westin ja isäntäjoukkueen Cocksin lisäksi kohdataan myös SIF.

Lauantaina 21.8.04 West osallistuu Kausala Cupiin, jonka järjestää 1-divisioonaan keväällä noussut HC Tigers. Westin kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Atlas ja PIF, toisen alkulohkon muodostavat Tigers, Akilles ja Arsenal.

Kansainvälisistä otteluista haetaan kovuutta ja kokemusta 3.-5.9.04 Tallinnasta, jossa Kalev Chocolate Cup 2004-turnaukseen johon on ilmoittautunut joukkueita Venäjältä, Ruotsista, Virosta, Latviasta ja Liettuasta. Suomesta turnaukseen matkaa Westin lisäksi BK-46, SIF ja HC Dennis. Lohkojako ei vielä ole selvillä.

West pelaa lisäksi muutaman yksittäisiä harjoitusottelun ennen kuin kotoinen SM-sarja alkaa 15.9.04 kotiottelulla Riihimäen Cocksia vastaan.

 

    
HC WEST 2004