Tiedotteet 2004


Dickenin A-pojille SM-hopeaa
[29.4.04]

Dickenin ja Giantsin taistelu käsipallon A-poikien Suomen mestaruudesta päättyi viimeksimainitun eduksi kun Giants oli kolmannessa ja ratkaisevassa loppuottelussa etevämpi maalein 29-21 (16-12). Suomen mestaruus ratkesi otteluvoitoin 2-1.

Giants oli lukenut läksynsä ja onnistui pitämään kurissa edellisen ottelun ratkaisukaksikon Joona Hertola-Rasmus Wahl. Kun maalivahti Patrik Roslander puolestaan ei saanut keskipuolustukselta varsinkaan avausjaksolla yhtään apua, latoi Giants maaleja sekä viivalta että seitsemän metrin heitoista. Giants puolestaan sumputti puolustuksensa keskelle pitäen viivan otteessa ja kun Dickenin takamiesten heitot viuhuivat useimmiten maalin ohi, pääsi Giants tauolle neljän maalin johtoasemassa.

Ottelu ratkesi toisen jakson alkuminuuteilla, jotka Giants vei puhtaasti 6-1, kasvattaen eron jo yhdeksään maaliin. Dicken pääsi parhaimmillaan vielä viiden maalin päähän mutta ei koskaan kyennyt todella uhkaamaan Giantsin johtoasemaa.

Giants juhli Suomen mestaruutta ensimmäisen kerran, myös kahtena edellisenä vuotena joukkue selvitti tiensä finaaliin mutta silloin mestaruus jäi saavuttamatta. Joukkueen parhaat ratkaisevassa ottelussa olivat Niklas Borodulin ja Miro Korja.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
Dicken »
Giants »

 

    
HC WEST 2004