Tiedotteet 2004


Mikael Westerholm HC Westin valmentajaksi
[21.4.04]

Mikael Westerholm valmentaa HC Westin edustusjoukkuetta seuraavat kaksi kautta. Westerholm palaa tuttuun ympäristöön Kauniaisiin sillä hän toimi Grankulla IFK:n organisaatiossa koko 90-luvun, viimeksi hän toimi päävalmentajana kaudella 1999-2000, jolloin Grani saavutti SM-hopeaa.

Viimeiset neljä vuotta Westerholm on toiminut SIF:n päävalmentajana. Saldona siltä ajalta on kolme välieräpaikkaa ja kaksi SM-pronssia.

"Westerholm oli ykkösvaihtoehtomme kun suunnittelimme ensi kauden valmentajakuvioita. Mike tuntee pelaajamme ja organisaatiomme hyvin ja hän on tehnyt hyvää jälkeä Siuntiossa. Olemme hyvin tyytyväisiä", sanoo Westin Fredrik Heinonen.

Westerholmin kyky kehittää nuoria pelaajia tulee olemaan ratkaiseva tekijä Westin tulevaisuuden kannalta. Sekä Dickenillä että Granilla on erittäin lupaavia A-junioreita.

Westin joukkueenjohtajana toimii tulevalla kaudella Juhani Kantee. Kantee pelasi GrIFK:ssa kaudella 1995-96 sekä Dickenissä kaudet 1997-2003.

HC West syntyi kesäkuussa 2004 kun Dickenin ja Grankulla IFK:n edustusjoukkueet yhdistyivät. Ensimmäisellä toimintakaudellaan West voitti SM-pronssia.

Lisää aiheesta:
von Knorring täydentää Westin valmennusjohtoa »

 

    
HC WEST 2004