Tiedotteet 2004


Muutoksia HC Westin miehistöissä
[12.1.04]

Molemmissa HC Westin joukkueissa tapahtui muutamia muutoksia ennen vuodenvaihdetta ja siirtoajan umpeutumista. Pelaajapuolella West 2:sta nostettiin kaksi pelaajaa ykkösen rinkiin. Maalivahti Niklas Paananen ja pelinrakentaja Kari-Petri Kallio pelaavat kuluvan kauden loppuun asti Westin edustusjoukkueessa.

Toni Kalliosta HC Westin pelinjohtaja
Ylemmässä jatkosarjassa viidentenä majaileva HC West vaihtanut pelinjohtajaa kun Toni Kallio korvaa alkukauden roolissa toimineen Sami Seppälän. Kallio on aiemmin toiminut Westin valmennusryhmässä mutta nyt hän ottaa yksin vastuun pelin johtamisesta. Valmennusryhmässä jatkavat Christian Segersven ja Fredrik Udd.

Toni Kallio luotsasi Grankulla IFK:n miesten edustusjoukkuetta kaudella 2002-2003 menestyksekkäästi nostaen joukkueen takaisin mestaruussarjaan. Westin tavoitteena kuluvalla kaudella on välieräpaikka ja SM-mitali.

Syksyllä pelinjohtajana toiminut Seppälä ei enää toimi Westin organisaatiossa valmennustehtävissä. Syynä muutokseen on valmennustyön tehostaminen ja Seppälän siviilityön kasvaneet vaatimukset.

West 2 tavoittelee paikkaa divarissa
HC West 2 puolestaan vahvistuu kahdella pelaajalla kun Thomas Lindström palaa joukkueen vahvuuteen kuukauden SM-sarjakomennuksen päätyttyä. Myös pitkään loukkaantumisista kärsinyt Jakob Engström pelaa loppukauden West 2:ssa.

Maalivahtipuolelle SM-sarjaan siirtyneen Niklas Paanasen korvaa HC Kurresta hankittu Bernt Lindell. Joukkueen tavoitteena on säilyttää sarjapaikkansa 1-divisioonassa.

 

    
HC WEST 2004