Tiedotteet 2003


Helsinki Giants Kiffenin tilalle miesten SM-sarjaan
[2.9.03]

Suomen Käsipalloliiton liittohallitus on tänään päättänyt antaa HC Kiffenin jättämän miesten mestaruussarjapaikan helsinkiläisseura Helsinki Giants ry:lle. Helsinki Giants oli viime kaudella mestaruussarjan karsintasarjan viides joukkue eli ensimmäinen putoaja.

Helsinki Giants ry on useamman vuoden ajan toiminut nousujohteisesti liiton sarjoissa. Seuran ykkösjoukkue nousi kaudella 2001 - 2002 nuorella joukkueella 1. divisioonaan, missä joukkue saavutti kaudella 2002 - 2003 karsintasarjapaikan yllä mainituin tuloksin. Helsinki Giantsin A-juniorit olivat viime keväänä loppuotteluissa, missä joukkue hävisi Suomen mestaruuden niukasti Sjundeå IF:lle.

Helsinki Giants ry on hyvin organisoitu seura, joukkueiden valmennusjohto on ammattimainen ja muutkin taustavoimat asiantuntevia. Myös seuran talous on kunnossa.

Helsinki Giants ilmoittaa olevansa valmis satsaamaan täysillä näinkin lyhyellä varoitusajalla ja toteaa, että joukkue on jokatapauksessa valmistautunut kauteen huolella tavoitteenaan mestaruussarjapaikka.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
Helsinki Giants »

 

    
HC WEST 2004