HC Westin käsipallokoulut


HC West järjestää käsipallokoulun kesän alussa, kaikille 2002-2008 syntyneille tytöille ja pojille, mahdollisesta emoseurasta riippumatta.

S-market HC West Handball Academy Summer Edition
järjestetään maanantai-perjantai 13.–17.6.2016 klo 09:00-16:00 välisenä aikana. Osallistujat jaetaan ryhmiin, ikä- ja kokemustasot huomioonottaen.

HC West Handball Academy Summer Editionin hinta on 170 euroa per osallistuja, sisältäen lounaan, välipalan sekä HC West Handball Academy t-paidan.

HUOM!
Onko teillä vaikeuksia tuoda lapsenne aikaisin leirille? Tai jos lapsenne vain on hieman hidas aamuisin, kun kesälomakin on juuri alkanut, niin tänä vuonna on mahdollista osallistua leirille kello 12:00-16:00 välisenä aikana. Viikon hinta on silloin 140 euroa per osallistuja, sisältäen välipalan sekä HC West Handball Academy t-paidan.

HC Westin miehistössä on tällä hetkellä useita Grankulla IFK:n ja HC West Handball Academyn kasvattamia pelaajia ja valmennusjohdon kysymys kuuluu, että oletko sinä seuraava liigapelaaja? Valmennusjohto koostuu jälleen HC Westin valmentajista ja -pelaajista.


Ilmoittautumiset sähköpostitse Eddie Sundellille
osoitteeseen eddie.sundell[at]gmail.com seuraavin tiedoin:
  • Osallistujan nimi, syntymävuosi ja sukupuoli
  • Ilmoittajan yhteystiedot: Nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Mahdolliset lisätiedot (allergiat tms)
Ilmottautumisia otetaan vastaan myös HC Westin kotiotteluissa lipunmyyntipisteellä.


    
    
Käsipallokoulusta kysyttyä »
    

« Takaisin edelliselle sivulle
HC WEST 2004